baharrr01 Sezeryan olduğum için 4 gün sütüm gelmedi mecburen mamaya başladım . Şu an 14 günlüğüz sütüm geliyor fakat meme reddi yaşıyoruz . Çözümü olan var mı. Sütü sağıp biberonla veriyorum etrafımdakiler çocuk emmese süt kesilir diyorlar
helpp baharrr01 canım silikon göğüs ucu dene sonra eds kablosu al onunla dene o sayde çok fazla dönen bebek oluyor sütün sagımla kesilmez korkma sakın ve her fırsatta emzirmeyi dene özellikle uykuluyken
esraalic baharrr01 sağdığın için süt azalmaz devam eder ama tabii bebeğin emmesi kadar güçlü olmuyor bende tek göğüsten emziremiyorum sagıyorum şu anlık. Silikon meme ucu deneyin isterseniz belki işe yarar
baharrr01 helpp silikon göğüs ucunu denedim bir iki çekiyo fazla süt gelmeyince ağlayıp bırakıyor. Eds kabloyu denim
baharrr01 helpp silikon göğüs ucunu denedim bir iki çekiyo fazla süt gelmeyince ağlayıp bırakıyor. Eds kabloyu denim
serifnazz Bizde aynıyız. 13 günlüğüz biberona çok fena alıştı. İşin köyüsü sütüm de yok sağdığımda 2 meme 2cc
baharrr01 serifnazz çok azmış sütünüz. Faydası olur mu bilemem de kuru dutu kaynatıp suyunu için benim öyle gelmişti
ibu serifnazz birde insta da bebekuzmanı hesabı var Tülin hanım ben onun sayesinde sütümü artırdım.Videolarını izledim hep
serifnazz baharrr01 kuru dutu da içiyorum hatta içerisine incir kayısı üzüm falan da ekliyorum. Keşke faydası olsa
serifnazz ibu bebeo eller serbest kiwi elektrikli aldım bende pompaya bağladım ama bebeğim emmiyor öyle olunca da kafamda pompayla bu süt artar mı düşüncesi oluştu. İnstagrama bakıyorum hemen çok teşekkür ederim bu arada 🥰