alparslanmomms Kızlar 4 aylık anneyim gece birkaç defa uyanıyorum miniğimi besliyorum kontrol ediyorum sizin uyanma sıklığınız nedir. Ve eşinizde gece uyanıyor mu yoksa tek mi bakıyorsunuz
laymeriii alparslanmomms kendi mi uyanıyor siz mi beslemek için kaldırıyorsunuz ben hiç kaldırmıyodum ama 5 5 buçuğa kadar uyuyordu kesintisiz ama baktım 20 günde 300 gr gibi bişey almış az almış yani şimdi artık kendim uyumadan önce emzirip uyutuyorum
maygirl alparslanmomms 2.aydan snra doktor bana kndi kalkmiyorsa kaldrma gece beslemesine gerek yok demisti kilo alimi yerinde idi.kendi kalkarsa kalkiyordum yoksa wc icn filan kalktgmda kontrol ediyordum.zaten bikac kez uyanirdi.suan 1 kez bazen hic uyanmiyor.
alparslanmomms laymeriii Bazen kendi uyanıyor bazen de ben rüya beslenmesi yapıyorum uyandırmadan. Ya bazı doktorlar uyuyabilir diyor ama hiç beslemeyince de aç olduğunu düşünüyorum uykusunda veriyorum
maygirl nesizade05 buyudu benmki ama 23 aylik şuan😊meme warken kizimda cok uyanirdi gece beslenmesini kesene kadar bu boyle dewam.eder sizdede