sevimmm1612 26 günlük oğlumu bugün lokal anestezi ile sünnet yaptırdık. Hastanede her şey yolunda bebeğim hiç ağlamadı. Eve geldik uyuyor. Uyuşma süresi bitmek üzere uyandığında çok ağlamasından acı çekmesinden çok korkuyorum. Siz sünnet yaptırdınız mı süreç nasıl geçti ?
Gokturkmom sevimmm1612 72 günlükken yaptırdım sadece 2saat ağrı yaşadı sonra hiç sünnet olmamış gibiydi😊
bloommom sevimmm1612 dün sünnet yaptırdık bizde 6 saatte bir dolven veriyorum ama yine de ağrısı oluyor
sevimmm1612 Gokturkmom Maşallah ne güzel. Benim oğlum biraz ağladı şurup verdim krem sürdüm sakinleşti. Uyuyor ama uyandıkça ağlıyor kremini sürüyorum rahatlıyor. İnşallah bu sünnet dönemini çok rahat geçiririz😊
dilemma Daha dun yaptirdik.Yarasina kremlerini sürdügümde agladi dun ama bugun cok daha iyi.Sizinki daha kucuk,belki hissetmiyordur bile.Gecmis olsun 🤍
sevimmm1612 dilemma Krem sürerken ağlamıyor. Sadece idrarın yaparken ağlıyor hemen susuyor. Şuanlık çok zor geçmiyor inşallah böyle devam eder.😊 Size de çok geçmiş olsun. Sizin bebeğiniz ne kadarlık ?
dilemma İnsallah 🥹 4 aylik olucak 4 gun sonra.Keske 40indan sonra hemen yaptirsaydim diyorum cunku simdi bazi seyleri anliyor gibi ,ameliyathaneye bensiz girdi vs 🥺 sizin adiniza cok sevindim🤍