potter34 Kızlar merak ettim aynı doktor’a doğum yapan var mı aramızda. Ben amerikan hastanesin de doğum yaptım Doktorum Op. dr. murat çarak. Memnundum hastaneden de doktorumdan da tek problem normal doğumda oluşan yırtık ve dikişlerimdi.
hubaozbas potter34 İzmit vm MedicalPark dr öğretim üyesi Gökhan Gümüştaş çok memnundum doktorumuzdan:)
Cihangiriinannesii potter34 doktorum Çağla Jasmin Deliorman kendisinden çok memnunum 5 sene önce başarı Hastanesi’nde oğlumu dünyaya getirdim 5 ay önce de asya Hastanesi’nde kizimi dünyaya getirdim ben doktorumdan ve hastaneden memnun kaldım ama hastane benim dogumumdan 1 ay sonra şaibeli bir şekilde kapandı bende şaşırdım
Elfgrn potter34 Gültepe Avicenna Hastanesi Cem Ardıç ❤❤ Canım doktorum esprili yaklaşımı ve hastası için en doğru hangi doğum şekli ise ona yönlendiren bir doktor. Tekrar hamile kalsam ona dogurtmaya giderim 🤣🤣
hunilimomy potter34 adana altinkoza hastanesi Haluk Ballı yine hamile olsam yine kendisini seçerdim 🤗
whitezenci İstanbul bahçelievler medıpol hastanesi, doç. Doktor Derya kanza gül. Sezaryen doğumum oldu doktorumdan çok memnunum çok bilgili ve insanın aklında en ufak bir şüphe bırakmıyor çatır çatır konuşuyor size her şeyi anlatıyor
Elfgrn potter34 Allah var çok iyi bir doktor momda doktoru kızan bilgi vermeyen strese sokan çok insan okuyordum cem beye çok şükür ettim onları gördükçe, her gidişimde hem bebeği gösteriyor ayrıntılı anlatıyor hemde yaptığı espriler ile motive ediyordu. Yani hem işini düzgün yapıyor hemde hastaya yaklaşımını iyi biliyordu.
Emir-sMother İstanbul Afiyet Hastanesi Dr Lale Aslanova♥️♥️♥️ Şu an Acıbadem Kartal da devam ediyor, o nerde ben orda😂