NatashaRomanoff Aminehumamoms buzdolabına işleyen bu tür lekeler kolayca çıkmıyor sanıyorum ama yine de üstte kalsın diye yazmış olayım bir formülü olan vardır inşallah 🔝
ebrumiragok Aminehumamoms sarı güç varsa onu kullanın sıkıp bekletin geçirmediği leke görmedim ben hep onunla silerim
Aminehumamoms Melekkk06 elektiril yanıgı değil salça lekesi gibi buzdolabım yeni son model dolap yanık lekesi değil
Melekkk06 Aminehumamoms bimde bı ürün var yağ çözücü olarak geçiyor tüm yüzeylerde kullanılabilir bn kıyafet lekelerini çıkaramagim lekeleri onunla çıkardım baya iyi bı ürün 99 TL gibi bı fiyatı var
NatashaRomanoff Aminehumamoms bende sinirlenirdim ama olan olduktan sonra yapacak bişey yok zaten malzeme koyarsınız pek görünmez sıkmayın canınızı burada biri çıkar yazar inşallah 🙏🏻
esraa_20 Aminehumamoms bence biraz domestos sürün üstüne kaba şekilde koyu kıvamlı ya biraz dursun öylece öyle çıkmazsa 30 vol oksidan ile çıkar en azından azalır
NatashaRomanoff Aminehumamoms buzdolabının fişini çekip kaynar suyla silin denemişsinizdir ama aklımdaykende yazmadan edemem
NatashaRomanoff Aminehumamoms ya da servisi arayın onlarda beyaz eşya temizlik ürünleri satıyorlar belki böyle bir ürünleri vardır durumu anlatırsanız yönlendirir yardımcı olurlar
Aminehumamoms esraa_20 düz kısıma nasıl koyucamki döktüğüm gibi aşağıya akıcak düz bir zemin de değil