buglemannesi Kizlar bebeğim 14 aylık bugün 1 aylık hamile olduğumu öğrendim sütten kesmelimiyim hemen
emosss__ buglemannesi benim bildiğim zehirleme ihtimali var ama buna doktor karar veriyor sanırım. Kız kardeşim 6 aylıkken annem hamile kalmış ve doktor kestirmemiş 3 ay emzir gözlemle bebekte değişiklik var mı zehirlenme olabilir demiş bişwy olmamış o yüzden 3 ay emzirmiş
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala buglemannesi Bende 15aylıkken öğrendim, hamileliği öğrenince kendi isteğimle kestim. Doktora felan sormadım
rabbenahepbana Doktoruna danışırsan daha iyi olur fakat benim bildiğim belli döneme kadar emzirilebiliyor tabii en doğru cevabı yine doktorun vericektir
buglemannesi rabbenahepbana Bebek oynamaya başlayana kadar emzirilir diye biliyorum ama gorumcemin kızı sütten zehirlenmisti annesi hamile olunca o yüzden korkuyorum
buglemannesi emosss__ Kizim memeden bı dk ayrılmıyor sabaha kadar emiyor nasıl kesicem onuda bilmiyorum
emosss__ buglemannesi yani eğer anneniz bakabilirse ona bırakın 2 gün hafta sonuna eşiniz evde zaten o zaman da o tüm gğn dışarı çıkarsın sizi görmeyince belki unutjr ve istemez