Zeynep1903 Herkese hayırlı günler, işler güçler bitmiştir keyif kahvesi içilmiştir 🤭 güzel bir söz ile kahvemi paylaşmak istedim. 💜 bekleniyorsunuz 🥰
Dedektifgadget Zeynep1903 afiyet olsun ne güzel manzara işler güçler duruyor hala kahve de içmedim ☺️
birprensesanesi Zeynep1903 Günaydınnn önce kahvaltı sonra uzak şehir +kahve yapmayı düşünüyorum bebiş uyursa dün o kadar yorgundum ki uyuya kalmışım izleyemedim afiyet olsun☺️🫶🏻
Zeynep1903 Gokturkmom cok tesekkür ederim sizede afşyet olsun simdiden ben aç karnına ıctıgım ıcın kahvaltı ögleden sonra 🫣
Zeynep1903 birprensesanesi günaydın canım, teşekkür ederim. Uzak sehirin hastasıyız cok güzeldi yine 🥰 insallah uyur da keyif saati yaparsın 💕
filizkumsal Zeynep1903 bayıldmmm neresi burası çok güzzel kahve içildi kahvaltılr ypldı çocuklrı yıkadmm uyutcam birzdan işlere öyle devam edcem 😊
Zeynep1903 filizkumsal teşekkür ederim istanbulun en elit semtlerinden esenyurt efenim ahahha 🤣🤣 afiyet olsun canım masallah hayırlı uykuları olsun kuzuların 🥰
candycandy Gunaydin ✨Kizima kahvalti yaptirirken yarim kahve ictim hala kahvalti yapmadim memeyi birakip uyursa yapacagim kahvaltimi insallah 🤓
Zeynep1903 candycandy insallah güzelce uyur da fıstık sizde rahatca edersiniz kahvaltınızı afiyet olsun sizede simdiden 🥰
CuteBadesMama Zeynep1903 afiyet olsun, kahvemi içeyim kızımla dışarı çıkacağız. O şimdi boyama yapıyor, bana bayağı vakit sağladı sağolsun ☺️ Sıra onunla zaman geçirmekte.
TulayGeriDon Zeynep1903 kahvaltı yapıldı kızımı uyuttum ama ayağımdan indiremiyorum. Uyanınca içerim artık. Günün sözü Özünde iyi biri olmanız beni ilgilendirmiyor. Ben bana ne yaşattığınıza bakıyorum.
mamacitaa_ Zeynep1903 afiyet olsuuunnn 🫶🏻🫠 Kahve falan yok shdjdj her gün içmiyorum ya ne gerek var sevmiyorum da hem . işler güçler bitti sayilir bebisimi uyutuyorum 💖
Zeynep1903 mamacitaa_ teşekkür ederim. 🥰 iyi uykular kuzucuga 🥰 ben cok severım kahve sabah uyanınca aç iken içerim 😝