Bezelyeannesi
HiPP Babysanft Yenidoğan Şampuanı, içerik temizliği ve hassas ciltlere uygunluğu açısından güvenilir bir üründür. Özellikle yenidoğan bebeklerin narin cilt yapısı göz önünde bulundurularak formüle edilmiştir.
⸻
🧴 İçerik Özellikleri
• Organik Badem Özü: Soğuk preslenmiş organik badem yağı, doymamış yağ asitleri açısından zengindir ve cildi nazikçe besler.
• Temiz İçerik: Paraben, PEG (polietilen glikol), mineral yağ, esansiyel yağlar, renklendirici ve koruyucu maddeler içermez.
• Dermatolojik Olarak Test Edilmiş: Cilt ile uyumluluğu dermatolojik testlerle onaylanmıştır.
• Göz Yakmayan Formül: Özellikle gözlere karşı hassas formülü sayesinde, bebeklerin banyo sırasında rahatsızlık duymadan kullanılabilir.
• pH Dengesi: Cildin doğal pH değeri ile uyumludur, böylece cilt bariyerine zarar vermez. 
• Biyolojik Olarak Parçalanabilir: Formülasyonun %100’ü biyolojik olarak parçalanabilir, çevre dostudur.
⸻
👶 Hassas Ciltler İçin Uygunluk
HiPP Babysanft Yenidoğan Şampuanı, hassas ve kuru ciltler tarafından iyi tolere edilir. Organik badem özü içeriği sayesinde cildi nazikçe temizler ve nemlendirir. Bu özellikleriyle, sadece bebekler için değil, aynı zamanda hassas cilde sahip yetişkinler için de uygundur.
⸻
🧪 İçerik Listesi (INCI)
• Aqua (su)
• Hydrogenated Starch Hydrolysate
• Cocamidopropyl Hydroxysultaine
• Cocamidopropyl Betaine
• Lauryl Glucoside
• Sodium Chloride
• Glyceryl Oleate
• Coco-Glucoside
• Glycerin
• Prunus Amygdalus Dulcis (Tatlı Badem) Tohum Ekstresi
• Citric Acid
• Lactic Acid
• Hydrogenated Palm Glycerides Citrate
• Tocopherol (E vitamini)
• Sodium Anisate
Bu şekilde detaylı kopyaladım buraya da saçları çok ince bizimde bence güzelde uzuyor. Alerjik be egzamalı kızım bu şampuanla yıkıyorum hippin nemlendiriciyle nemlendiriyorum pamuk gibi oluyor. Bazende mustela losyon kullanıyorum memnunum baya