hemshireanne luna93 anladım daha yeni sayılırsınız. Sadece anne sütüyle mi besliyorsunuz? Benimde oölum premature 34cu haftada doğdu ilk günden sağarak besledim
luna93 hemshireanne Sizinki şu an kaç aylık oldu? Anne sütü + dr isteğiyle toz süt. Hastanede kalan bebeklerde görüyorum ki biberonla besleme var 😃 sonra zaten memeyi pek tutamıyorlar
hemshireanne luna93 aynen bende baya uğraştım emsin diğe beceremedim yanlızdım o dönem. Şimdi 9 aylık olacağız. 5 ay sadece anne sütüyle besledim 3 saatte bir sağıyordum. Sonra mama takviyesi aldık şimdi ek gıda anne sütüyle ilerliyoruz
bussyy1710 mamalika ben 18 ay sağımla besledim yeni yeni kesiyorum akşam bir kere yarım saat sağıyorum o da sızısını alsın diye zaten 50-60 cc anca çıkıyor. Mamasız bu aya kadar geldik. Çok zor süreç. Allah yardımcın olsun
hemshireanne bussyy1710 sağım aralarnız nasıldı? Mesela 9 10. Aylarda kaç saatte bir sağım yapıyordunuz? Günlük toplam kaç cc süt çıkıyordu?
bussyy1710 Bu Arada benim bebeğimin süt ürünleri alerjisi vardı normal mama içemiyordu o yüzden. Alerji mamalarını da tadından dolayı kabul etmedi. Mama içme imkanı olsa ek gıdaya geçince sağmayı bırakırdım
luna93 hemshireanne emziriliyorda şöyle oluyordu, en fazla 60 ml vs içebiliyor, sonra benim sağıp, tamamlamam gerekiyordu, ona da bana da daha zahmet oluyordu :)
bussyy1710 hemshireanne günde 5 kere falan sağıyordum o aylarda sanırım. 700-800 cc çıkıyordu sanırım toplam tam hatırlayamıyorum
gizematadeniz mamalika 8.5 aylikken bir anda döndü bizimki de ki ben duzenli bile sagamazdim. Donecek memeye unutturmayin
mamalika gizematadeniz bunları duyunca nasıl hevesleniyorum🥲 benimki bu ara memeye çok kızıyor, emzireceğimi sandığından o pozisyonda kucağıma bile gelmiyor. Siz başlığı arttırdınız mı ben 5 numara kullanıyorum çünkü biberonda da tepinip sütü arttırmaya başlamıştı mecburen yükselttiö başlığı. Siz ne kullanıyorsunuz biberın başlık no olarak
alparslanmomms mamalika Offff ben de sadece sağımla besliyorum. Çok yoruldum cidden daha 4 ay 10 günlüğüz. Çok yıprattı beni de bu sağım işleri.
gizematadeniz mamalika biberon lansinoh. Baslik yenidogan en küçüğü. Onunla bile bogazina kaciriyor. Diger biberonlarla asla icemiyor bogulup gidiyor. Avent falan 1 numarasini bile kullanamadik. Cok akıyor diye. Sadece lansinoh s beden
arasbek hemshireanne merhaba tek seferde sağdığınızda kaç cc geliyor acaba iki göğüsten 8 ay olmak üzereyix gümde bi kere sağıyorum işteyken 1 saatte 90-120 arası geliyor
hemshireanne arasbek merhaba mende üç saate 60 70cc anca geliyor. Sizde anlamadim günde bir defamı geliyormokadar yoksa bir saatte bir mi?
arasbek mamalika merhaba tek seferde sağdığınızda kaç cc geliyor acaba iki göğüsten 8 ay olmak üzereyix gümde bi kere sağıyorum işteyken 1 saatte 90-120 arası geliyor
mamalika arasbek diğer zamanlarda emziriyor musunuz? 3 saatte bir 15 dk sağıyorum 90-120 çıkıyor benim de ama gece de sağarsam artıyor
fatma1042 mamalika bebeğim 2. Ayında bende sağımşa besliyorum. Çok denedim hala da deniyorum ya tutuyor bir dakuka sonra geri bırakıyor ağlıyor yabda hiç tutmuyor. Bende çok ağladım ama gerçekten emmeyince emmiyor bence üzülmeyin şöyle düşünün önemli olan anne sütü alması demi çok şükür bak bu zamana kadar almış bebeğin Emse ama sütün 2-3 ay sonra kesilse mesela şu anki durumdan daha kötü olurdu demek ki bizim de şansımız böyle
minnakkofte mamalika ben de 35 gün sagdim o süreçte uykulu olsa bile asla emmiyordu ağzına bile degdirmiyordu ama yine deniyordum.sonra birden kendi kendine tuttu.sağım gerçekten zor benim yenidoğan bebe+5 yaşında çocukla uzun süre sağım yapamazdim.ama çok takmayın sonuçta sütü alıyor bi şekilde hatta mama da yiyebilir ben hala mama takviyesi yapıyorum
hemshireanne bussyy1710 günde beş kere sağınca azalma oldu mu peki? Bende azaltmak istiyorum korkuyorum azalır diğe zaten fazla değil günlük 500cc fln çıkıyor