binnur37 yinemi_keder doğduğu kilo çok önemli gen çok önemli ve hareketli olup olmamasıda önemli hepsini göz önünde bulundur bence .. Benim kızım 2 yaşında 3.500 doğdu şuan 11 kilo herkes zayıf diyo ama ben çok takılmıyorum çünkü aşırı hareketli ve baba zayıf ona çekmiş diyorum .. Sıkma canını ..
dml26 yinemi_keder kız bebek doğum kilosu 3150 ve şuan 13 aylık 7800 kilo :) kafayı yicem ne yapsam ne etsem yemiyor. Henüz yürümüyor emekliyor fakat çok haraketli
Pelin232323 yinemi_keder bir yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katı bekleniyor. Persentil eğrisinde çok büyük düşüş yoksa endişe etmeyin arada sırada böyle değişimler oluyor. Tam aynı aylarda aynı sorunu yaşayan bir anne olarak emziriyormusunuz bilmiyorum ama bizim sorunumuzun çok emmek olduğunu anlamistik doktorumuzla günde 2 ye indirmiştim. Gerçekten bir ay sonra kilo almıştı.
yinemi_keder binnur37 3650 doğdu . Aşırı hareketli bi samiye yerinde durmuyor. 10 aylıkken yürümeye başladı. Çok ta iştahı yok . Ve sağlığı iyi çok şükür 🤲
aysebb yinemi_keder Doktorlara çok takılmamak gerek. Onlar genelde az veya sınırda deyip beğenmiyorlar kiloları genel olarak durum böyle yani üzülmeyin. Ortalamadaysa ve olması gereken aralıktaysa sorun yok. Sizdede yok yani
Emlklf 14 ay 15 günlüğüz 10 kilo şuan. 50 persentilde sayılır. sizde normalsiniz bence çok takılmayın. zaten 15 inci ayda bakılıyor aslında 15 gün bile fark eder. maksimum 25 persentildedir o da normal yani
03052024 Pelin232323 kaç aylıkken başladınız bu uygulamaya acaba ? Birde uyuyuncaya kadar mı 2 kere emziriyorsunuz. Gece uyanıyor mu emmeye