krcaa 6 aylık oğlum alt dişi çıktı ama sanırım üst dişleri çıkacak diş jeli diş tozu denedim sıfır faydası oldu ateşte yapıyor sık sık öneriniz var mı
hunilimomy krcaa zeytinyagi karanfil, tetagil toz cok güzel, emziriyorsaniz eger anne sutunu meyve süzgecine koyup dondurup verin cok rahatlatıyor
210624 krcaa bir tane salatalık alın yıkayın buzluğa koyun buz tutsun , buzluktan çıkarınca da yıkayın onu dis ellerine sürün , dis etlerin rahatlamasj lazım
krcaa bekt55_ var ve aldığımdan beri hiç işe yaramadı diş jeli daha etkiliydi alt diş çıkarken şimdi o da etki etmiyor
krcaa hunilimomy emzirmiyorum sütüm gitti maalesef tetagl sıfır etki yarattı işe yaramadı zeytinyağı karanfil nasıl olacak acaba
denizalismom krcaa 5-10 tane karanfili hafif kaşıkla ezin . Üzerine 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı koyup 1 gece buzdolabında bekletin sonra damaklarına sürün. 14 aylık olacak hep bunu yaparım . Çok huysuz olursa da bir çay kaşığı ağrı kesici veriyorum ama her gün değil.
hunilimomy krcaa 4-5 karanfili ezip biraz zeytinyağının içine atın buzdolabına 4 saat bekletin ki özdeşsin ikisi sonrasinda zeytinyagiyla parmaklarınızda damaklarina hafif masaj yaparak sürebilrisiniz cok rahatlatıyor
210624 krcaa yok eline vermeyin kendiniz tutun , yemesin sadece soğukluğu dis etlerine değsin o kadar
krcaa hunilimomy çok teşekkür ediyorum hemen deneyeceğim peki devamlı kullanmamın bir sakıncası var mı günde bir kere mi yapmam lazım
krcaa denizalismom ağrı kesici de veriyorum ama alt dişleri çktı ben üst dişler çıkacak derken yanındaki dişler çıkmaya başlamış mahvetti bizi