seher178 Kızlar bebeğim 9 aylık sgalik ocağından parmağından bir damla kanla bakıldı kansızlık görünmüyor dedi szice o cihaza güvenmelimiyim yoksa hastaneye götürüp koldanmi aldırmaliyim hemşire bir yaşında götürün dedi hastaneye
ayisit seher178 doğru söylemiş güvenin. Zaten 1 yaşında götüreceksiniz 3 ay daha sabredin tüm tahlillerini yaptırın.
damlaozzz seher178 Bizde yaptırdık bu ay koldan aldılar fark eder mi bilmiyorum ki zaten 3 ay sonra yine alıcaklar bir sorun çıkmadıysa tahlilde bence gerek yok
betuldenz ayisit bende kan tahlili yaptırdın sonuçlara baktım demir d vitamini gözükmüyor kan tahıllı yaptırcaktım dedim neden bakmamışlardır
ayisit betuldenz d vitamini ayrı bakılıyor ve sağlık ocakları bakmıyor tam kan sayımında ayrı istemeniz gerekiyor.
gizematadeniz Ayda rutin tam kan sayimi yapacagim dedi doktorumuz zaten bize. Yok muymus rutinde 9. Ayda kan testi? Bize var dendi
ayisit betuldenz hayır onun için ayrı istemeniz gerekiyor bilmeleri gerekmiyor. Ya da doktorun kendisi söylemesi lazım ki ancak öyle bakarlar yani normal yetişkinlerde bile tam kan sayımında d vitaminine bakılmaz ayrı istenmesi gerekiyor.