leylaaa1defne pogacayanaginannesi tuttu. Bebegim uyudu takılıyorum buralarda . Aşağıdaki anne bebişi uyutmaya çalışıyor
ozlem5494 leylaaa1defne tutmadı babası yarım saat sonra işten gelecek onu bekliyor 😊 alttaki annenin düğünü Temmuz ayında olmuştu
sessi cLearQueen tuttu memlekettryim yemeklerle ilgilenmiyorum😅 alttaki anne başını yastığa koydu günün vicdan muhasebesini yapıyor 😊
glcnylmzeskin sessi tutmadı yorgunluğumu nasıl atarım diye düşünüyorum sırtım belim kopuyor sanki 🥲😅 aşağıdaki bugün çok güzel bir gün geçirdi
pinko_ glcnylmzeskin bugün temizlik yaptım tutmadı ama dışarıdan geldim kızlarlarla kahve içtik güzeldi aşağıdaki uykuya geçiyor
birceylul glcnylmzeskin tutmadı 8 aylık bebesiyle tekrar hamile olduğunu öğrendi hayatı kaymış gibi hissediyor 🤣 aşağıdaki anne aşırı uykusuz ama me time yapıyor
MamaUygarVibes papatya__ tuttu. Alttaki anne gelecege karşı çok umutsuz ve kendini depresif hissediyor
aselliyam23 papatya__ tutmadı alttaki anne için zor bı gündü ama şuan çay eşliğinde güzel saatler geçiriyor ☺️
Oli MamaUygarVibes yarim Tuttu 😀 gelecege karsi umutsuz değilim ama is yerindeki bi 💩la tartistim keyfim anlik Yok. 😀 bu msji okuyan anne esini cok seviyor @aselliyam23