Defnemmm1 Merhabalar anneler. Kızıma temudan Doğum günü konsepti almak istiyorum ilk defa alışveriş yapıcam her şeyi seçtim ama göründüğü gibi gelir mi kaliteli mi korktum biran. Alışveriş yapanlar bu tarz şey alan var mı bilgilendirirseniz sevinirim.
cikolataliekmek Defnemmm1 Balon, taç, pasta süsü vs aldım bende 1 yaş için aynı resimdekiler gibi geldi 🙂
daenerystargaryen Defnemmm1 Makyaj fırçası, suluk, tabak, kaşık seti, oyuncak vs gibi bir sürü şey aldım. Hepsi güzel geldi. Suluk inanılmaz kaliteliydi mesela. Bu zamana kadar hiçbir siparişimde bir sorun yaşamadım. 💕
Defnemmm1 cikolataliekmek yaa bende aynı ürünlerden alıcam o zaman cesaret edip alayım çok teşekkür ederim
Defnemmm1 daenerystargaryen çok sevindim umarım bende yaşamam ya bazen bir yoruma denk geliyoruz kalitesiz felan diyorlar tedirgin oluyorum
Beyzaveduru Ben kedili konsept yaptım 2 yaş balonu ile kedi balonu asla şişmedi. Helyumla sadece şişiyor galiba. Hemen yırtıldı
canan6668 Defnemmm1 insaAllah Bende yakında almayı düşünüyorum 7.ayda oğlumun doğum günü hatta geçen hafta kendim için ve ev için biseyler aldım bir kaç güne 9nlar gelince arada alırım ben biseyler
canan6668 Defnemmm1 turkiye ye ne kadar zamanda geliyor ben fransadayim 10 gün gibi Bi süre de geliyor bazen değişiyor tabi sure Bende şimdiden alayım da beğenmezsem yada kötü gelen bisey olursa onu da başka yerden temin edeyim diye düşündüm