sibelos61 İyi akşamlar 4 gün önce sezeryan oldum meme ucum içe çökük ve bu sebepten bebeğim ememiyor ama göğüslerim taş gibi çatlıycak sıkıyorum sarı sıvı geliyor kolostrummudur acaba
timuskolik sibelos61 merhaba sağlıkla büyüsün. Evet ilk süt çok değerli. Silikon uç deneyin yada sağıp verin 🍀🌱
ebruliss sibelos61 kesinlikle silikon uçla deneyin 2 ay öyle emdi sonra tutmaya basladı mamajoo kullandık bizde
egemir2024 sibelos61 lamsinohun 2 tane meme koruyucuau var küçük olanı aldım ben çok memnun kaldım bebeklerin ağzı küçük olduğu için silikon uç ta küçük oluyor ve bir kaç güm sonra zaten gerek kalmıyor ama ilk etapta hem ilk süt çok değerli olduğu için hemde bebeğin sürekli uyuyup memeleri boşaltmadığı için sağım yaptım ben
egemir2024 sibelos61 lamsinohun 2 tane meme koruyucuau var küçük olanı aldım ben çok memnun kaldım bebeklerin ağzı küçük olduğu için silikon uç ta küçük oluyor ve bir kaç güm sonra zaten gerek kalmıyor ama ilk etapta hem ilk süt çok değerli olduğu için hemde bebeğin sürekli uyuyup memeleri boşaltmadığı için sağım yaptım ben
sibelos61 timuskolik silikon uç denedik elektrikli pompaya cektirmeyi denedik ama yok sadece sarı sıvı geliyo bebeğimde meme ucu çökük olduğu için bikaç çekmeden sonra ağlıyo sinirleniyo ama tişörtlerim hep ıslak durduk yere akıyo sıvı cektirmeye gelince bişe yok
kmomm Silikon uç deneyin mamajoo marka öneririm. Bırakmaz diye korkmayın ilerde bırakıyorlar yeterki emsin.
sibelos61 egemir2024 bende lansilohunkini kullanıyorum ama bebeğim ememiyor yarın bide ebeyle deniycez umarım süt gelir
ebruliss NeclaLeylaCeydaOhnealaneala evet çeneleri gelişmeye başladığı için ara ara deniyordum göğsüümü silikonsuz
meryemmb sibelos61 süt sağma cihazı ile ucunu çıkartıp emzirin , ben öyle yaptım , silikon uç kullandım ama çok gaz yaptı bebeğimde o yüzden 1 günden fazla kullanmadım , pompa yardımıyla ucunu çıkartıp emzirdim , zaten düzenli emerse uçlar çıkıyor
sinobumm 1 ay silikon uç ile emzirdim sonra yatarak emzirmeye başladım ucum çıktı 2 aydır uç kullanmıyorum biraz diretmeniz lazım. Mutlaka sağım yapıp sütünüzü arttırın
ebruliss NeclaLeylaCeydaOhnealaneala olur büyüdükçe çenelerde gelişiyor sıkmayın canınızı valla emsin de nasıl emerse emsin kafasındaydım önemli değil yani
dilan0405fatih Tıkandı mı göğsünüz sık sağmayı deneyin kaşık bibronla içirin biberona alışmasın çok zorluk çekersiniz