sebur Kızlar bebeğim 5 aylık çok hareketli artık uyurken örtü olmuyor sıkıştırıyorum oraya buraya ama. Rahat edebileceği yazlık uyku tulumu önerileriniz var mı?
beyzzsenturkk_ sebur evler cayır cayır olduğu için yazın tulum hiç kullanmadım sadece üstüne yazın müslin örtü örtüyorum çok çok gerekirse
Dedektifgadget sebur yazın tulums gerek yok müslin örtü olur Yada müslin uyku tulumu var ondan alın 0.5 tog
Mommyhann sebur sadece atletle yatıyor yazın valla üstüünü örtüyorum atıyor üstünden öyle sabah ediyor hafif ince hava geçiren müslin örtüler tercih edin bence yada ince tulum giydirin uyku tulumu sıcakta cocugu zorlamazmı ne kadar ince olursa olsun bilemedim
sebur beyzzsenturkk_ benim kız birgün uykudayken Müslin örtü ile kendini boğdu 🥹🤣 çok korktum o günden sonra o korku kaldı bende..
sebur Dedektifgadget muslin uyku tulumu bakayim. Muslin örtü ile birgun yüzüne örtmüş boguyordu kendini hemen yakaladım ayırdım. O günden sonra korku kaldı bende. Çok teşekkürler
kmomm Owli 0.2 tog aldım. Zıbınla giydiriyorum. Owlinin iki kat müslini de var ama o biraz daha haziran temmuz sıcaklarında giydirilir