beyazzkuguu Kızlar bebekten dolayı yürüyüşe çıkamıyorum bebek arabasın da durmuyor 3 4 kilo fazlam var evde atlasam nasıl olur çok mu zorlayıcı yoksa yürüyüş gibi mi olur temposu
lceLady beyazzkuguu Cok fazla kalori yaktıriyor yürüyüşten cok daha fazlasini yapıyor Ben bi donem yaptim anında terliyorsunuz Yalniz atlatken dikkat edin ben ayagimi burktum sisligi aylarca inmedi aylarca topalladim
Esra_Omer_Alp beyazzkuguu az önce başladım hafta sonu ipimi almıştım 100 ile başladım her gün 100 arttırarak devam edicem
Yusufagahinannesi beyazzkuguu kız kardeşim ip atlayarak kilo verdi. Gerçekten çok etkili ergenlik dönemiydi onun. Gerçekten çok ciddi kilo verdi
beyazzkuguu lceLady evet bir video da daha denk geldim ayağa dikkat etmek lazım sanırım. Bende deneyeceğim bakalım sipariş ettim ipimi inşallah işe yarar bende de
beyazzkuguu Esra_Omer_Alp bende alıcam peki 100 taneyi kaç dakikada atlatınız gözüktüğü kadar kolay mı zorladı mı ?
Esra_Omer_Alp beyazzkuguu dakika tutmak hiç aklıma gelmedi ip atlamayı çok seviyorum normalde,ama yıllardır hiç atlamayınca zor geldi tabi bacaklarım güçsüz benm o yüzden çabuk yoruldum ama zamanla alışır diye düşünüyorum
Esra_Omer_Alp beyazzkuguu ayarlanabilir ip aldık boyuma göre ayarladım tek sıkıntım düzenli diyet yapamamam 58 felan olsam yeter bana inş verim alrırım
beyazzkuguu Esra_Omer_Alp evt zamanla alışılır şimdi hamlıkta var ya başta zor olur ama zamanla üzerine 100 koyarak gitmek mantıklı
Dmt-01 beyazzkuguu çıplak ayakla atlamayın mutlaka ayağınıza spor ayakkabı giyin daha rahat olursunuz
Esra_Omer_Alp inci86 yarın dakika tutarak ziplayacağım o zaman yine yazarım ne kadar sürede ne kadar atlıyacağımı bende merak ediyorum
beyazzkuguu inci86 boyum 1.60 ama bana 60 kilo tam oluyor şu an 6 kilo fazlam var onu da rahat veririm ama aşırı abur cubur seven birisiyim veremiyorum 🥹🫠
byzyldz beyazzkuguu aşşırı işe yarıyor ama ben çok yorulduğum için pes etmiştim bir de temiz spor ayakkabım yoktu evde çıplak ayak atlıyordum ayaklarım çok acıyordu özellikle ip değdiğinde felaket bu yüzden ayakkabı giyinin mutlaka kısa sürede fazla kalori yaktırıyor
beyazzkuguu byzyldz benimde temiz yok altını silip ya da makineye atıp yedek var onla atlayacğım ipin ayağıma değdiğindeki acıyı tahmin edebiliyorum inşallah işe yarar bende de