ilknur586 Kızlar avakoda alacagımda 7-8 tane toplu alsam bozulma olur mu . Diyelim 2-3 ay kald bir sıkıntı oluyor mu . Birde şu avakoda nasıl anlaşılır .
Madamehappyyyyy ilknur586 Evet çabuk olgunlaşiyor alirken,sertliğine rengine ve uç kısmına bakmanız gerekiyor.Tam yuvarlak alırsanız çekirdeği büyük olur uzun ve tam açık lekesiz yeşiller genel de daha güzel oluyor tat olarak da.
ozlem5494 ilknur586 ben fazlasını buzdolabına koyuyorum bi kaç gün dışarda bekleyince yumuşuyor zaten, kalanı dolapta saklıyorum hiç yumuşama bozulma çürüme falan olmuyor 1 ay sakladığım da oldu
cLearQueen ilknur586 bacim başlığa avakado yazmışsın yoruma avakoda yazmışsın. Doğrusu avokado 😆 amacim eleştirmek değil tatlı buldum ondan yazdım 🥰🥰😘😘
saskinanne00 ilknur586 avokadoları tek tek havlu kâğıda sarıp streçleyin buzdolabının sebze bölümüne koyun hiç bişey olmuyor. Ben kiloyla aldım Antalya’dan. avokadolar sebze bölümümde birbirine temas etmeyecek
ilknur586 cLearQueen bilmiyorum niye öyle yazmışım diğer post açmıştım onda doğru ki ben baktım yazarken yanlış mı yazıyorum yada söylerken yok doğru belki telefon öyle düzelmiştir 😆ya da 4 gündür kızım azla ağlamadan durmadığı ve beni psikolojik olarak bitirdiği için hızlıca öyle yazmışımdır 🤣
ilknur586 saskinanne00 kullanacağınız zaman mı bir tane kullanıyorsunuz , kestiğimizde yarım olan avakadoyu nasıl saklıyorsunuz
usenmedimyaptimbirvelet ilknur586 ben su bardağının içine koyup suyla doldurup içinede limon sıkıyorum ama hemen ertesi güne tüketiyordum
saskinanne00 ilknur586 evet kullanacağınız zaman çıkarıp olgunlaştırıyorsunuz. Yarım avokadonun üzerine zeytinyağı döküp streçliyorum o şekilde kararma olmuyor
oylesinebiri__ ilknur586 dolabta bişey olmuyor ben 3 tane almıştım hala dolabta 1 ay oldu dışarı çıkarınca olgunlaşiyor
Feslo ilknur586 ben çok sayıda aldığımda olgunlaşınca ezip porsiyonlayıp buzluğa atıyorum. parça parça kullanıyorum. denk gelirse ilk olarak belki 1 adet ile deneyip bakabilirsiniz.