damlaozzz Bebişlerinize nereden mayo aldınız kızlar bebeğim erkek ilk defa alıcam. Birde sorum yarım kollu mu alayım hangisi daha iyi oluyor ??
momas damlaozzz merhaba ben temudan aldım tulum uzun kollu bacakları kısa ve şapkası var çok güzel suda oynarken onu giydirdim. Lcwden de normal dize kadar şort üstüne kolsuz tişört takım vardı bir de onu aldım sudan çıkınca da onu giydirdim. Lcw de de öyle tulum gibiler vardı ama
SiprayiL damlaozzz Decathlondan uv korumalı almıştım bence öyle tercih et, sürekli güneş kremi ile uğraşmak zorunda kalmazsin
damlaozzz momas Sağol canım galiba takım olanlar daha iyi oluyor şortlardansa ilk defa alıcam bende takım alayım
cLearQueen momas havuzun içi deniz suyu mu kuzum? Tatili bitirip kendine gelince bebekle tatil deneyimleri diye bi post bekliyoruz 😃
damlaozzz SiprayiL Önce oradan baktım beden bulamamıştım bitmiş sanırım internet sayfasına da bakayım teşekkür ederim 🙏🏻
Feyzosumunannesi damlaozzz Ben geçen sene yarım kollu almıştım. Güneş kremi kullandık hiç yanmadı. Lcw den almıştık.
mutlukoala damlaozzz marks and spencer mayoları çok güzel. İndirime girerse şak diye alıcam girmezse de alıcam biraz beklemedeyim sadece. Diğer markalara hep baktım ms deki gibi kaliteli değil hiç biri. Bir de uzun kollu öneriyolar hep benim bebeğim çok açık tenli mecbur uzun kollu alıcam
Nova damlaozzz Carters, h&m ve decathlon dan alıyorum. Uzun kollu da var kısa kollu da. Denize girerken kısa kollular daha iyi oluyor ama kumda oynarken de uzun kol uzun şortlu olanlar. Bir de ensesini de kapatacak yine uv korumalı şapka iyi olur.