ftmrdcccc Kızlar 1 yaşını 1 hafta geçti bir kızım var burnu akıyor hapşırıyor daha ilerlemeden doğal ne yapabilirim ilaç kullanmadan atlatsak istiyorum ♥️
beybitolat ftmrdcccc instagramda hastalanmayançocuk hesabına bi bakın isterseniz çok güzel şeyler paylaşıyor
16momm ftmrdcccc Zühreana kids macun aldım doğal etki etti gibi. Çam Kozalağı balı da işe yaradı şükür bronşiti yeni atlattık
binnur37 ftmrdcccc ateş yoksa alerjiktir muhtemelen benim kızım çok olur böyle sadece burnuna deniz suyu sıkıp çekiyorum 2 günde bir duş aldırıyorum başkada bişi yapmıyorum
ftmrdcccc binnur37 burnunu temizlemek için arada kullanıyorum çok iyi geliyor gerçekten iyice ilerlemeden önlem almak lazım yoksa mecbur kalınıyor ilaca
binnur37 ftmrdcccc biz ilaç kullanmadan bir hafta içinde atlatıyoruz alerji damlamız var bazen onu kullanıyorum
ftmrdcccc binnur37 benim de evimden eksik olmuyor ama benim kızım nezle olunca direk gözden başlıyor şıpır şıpır su akıyor ona da zaditenin şurubu iyi geliyor ben geceleri daha rahat uyuması için damla veriyorum arada sırada alerji amaçlı kullanmyorum:)
binnur37 ftmrdcccc ben alerjisi başladığında veriyorum 5 akşam veriyorum bırakıyorum doktorumuz öyle söylemişti
ftmrdcccc binnur37 degisiyor işte çocuktan çocuğa bize alerjiye damlanın faydası olmuyor şurubun oluyor