duhaaksu Bebeğim bir haftalık gaz problemimiz var geceleri hiç uyumuyor, bununla ilgili önerilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.
Helincik duhaaksu Çocugum ve 1 aylığız. Son 3-4 gündür çok fenayız biz de. Gaz damlası da işe yaramadı :/
teacherikizannesi duhaaksu 2 aylık 15 günlük ikizim var. Gaz damlası olarak sab simblex kullanıyorum bunun sayesinde rahatladık. Günde 2 defa veriyorum. Çok şükür rahatladılar
degersizbirhayat_1 duhaaksu ağızdan verilen şeylere biraz karşıyım bide çok küçükken clinikid masaj yağıyla çözmüştük gaz sorununu birde kiraz çekirdeği kemer
aselina8006 duhaaksu bizde o gaz sorununu yaşadık yaşıyoruz da. Gaz damlası işe yaramadı. Saatlerce ağlıyor hiç susmuyor bacaklarını hareket ettirerek karnına masaj yaparak zor yaptırıyoruz. 3 gündür probiyotik damla kullanıyoruz. Biraz işe yaradı gibi. Doktorunuza danışarak alabilirsiniz. Ama daha çok küçük. Biraz sabretmek gerekiyor zor olsada.
sduman teacherikizannesi kaç günde etkisini gösteriyor o damla bende düzenli kullanmaya başladım 6 gün oldu etkisini göremedim
metehannnnnnnn degersizbirhayat_1 bu masaj yağı gerçekten etkili mi bebeğim 10 günlük yeni yeni gazları başladı
cihangir1402 metehannnnnnnn ben nurse harveys kullanıyordum ilk başlarda ise yarıyordu fakat büyüdükçe yaramadı çok ağlıyordu bir çay kaşığı zeytinyağı veriyordum altına alt açma bezi açiyorum bezini acip zeytinyağıyla.karnina ayaklarına masaj yapıyordum bütün tuvaletini yapıyordu gazını da rahatlıyordu çok şükür üçüncü aya girdik bitti kendisi çıkarıyor artık
degersizbirhayat_1 metehannnnnnnn bizde çok etkili oldu günde 3-4 defa karnına masaj yapıyordum ellerimi birbirine sürtüp ısıttıktan sonra üzerine ya dıcak tutsun diye havlu kapatıyordum ya da kiraz çekirdeği kemer
teacherikizannesi sduman erdiğimiz gün etkisini görmüştük biz. Günde iki defa verin damla sayısı 15 olarak veriyorum