badesmommy Kızlar bebeğim 1.5 ayda 150 gr almış 2 cm uzamış çok moralim bozuldu çok az kilo almış ve parmak ucundan kan baktılar hemoglobini 8.6 çıktı çok düşük çok moralim bozuldu
momas badesmommy boyu 2 cm uzamışsa iyi yani kaç cm uzayabilir ki 1 ayda ? Benim oğlum da 1 cm uzamış olabilir. Kilo da bazen az alır bazen çok alır 2 ay toplam 300 gram almıştı sonra mesela 900 aldı birden
emosss__ Diş çıkarma döneminde kilo kaybı bile olabiliyor üzülmeyin zaten kan ve demir takviyesi kullanımını ilk 1 yıl ihmal etmeyin. Korkacak bişey yoktur heralde gerçi doktorunuz daha detaylı bilgi vermiştir size
badesmommy emosss__ çok teşekkür ederim doktorum daha bilgi vermedi normalde bu ay beni görmeyecekti ama ben sağlık ocağında kan tahlili düşük çıkınca yarına hemen randevu aldım merak ettiğim için de buraya yazdım başına gelen var mı diye
badesmommy momas yok boyu iyi ben de o yüzden kilosuna aşırı takılmadım ama kanı çok düşük gelmiş her gün de ilaçlarını veriyorum ocean kullanıyoruz yaramadı mı acaba