Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Dondurmalikahve benim robot süpürge de indirimim vardı turkcelliyken 6000 e geliyordu ama almadım eğer kullanabilirsem sana verim kodu diycektim
rumeysa_shbs Dondurmalikahve bu arada buna da yorum yapayım Roborox s8 al bence bn aşırı memnum bu attığını ilk defa gördüm üstte kalsın kullanan varsa yazsın
selambengeldim Dondurmalikahve ben bunu kullanmıyorum markayı da hiç duymadım açıkçası çevrenizde kullanan var mı güvenilir bir marka mı? Fakir RS770 kullanıyorum iki sene oldu ben alalı şu an fiyatı 12 bin küsür trendyolda tavsiye ederim süpürmesi de silmesi de gayet iyi memnunum
uykusuzanne__ rumeysa_shbs evet benim arkadaşım hayır bulamadım 6 gün oldu girmiyor hala hiç bir, haber yok😕
rumeysa_shbs uykusuzanne__ bende merak ettim senin postu bulamadım bulsam ordan yazacaktım inşallah en kısa sürede ulaşırsın
uykusuzanne__ Dondurmalikahve işte bende ondan çok korkuyorum kalbim sıkışıyor ben hiç iyi değilim kendimi iyi hissetmiyorum dedi ve daha girmedi
Dondurmalikahve rumeysa_shbs Maalesef roborock şu an alamam 🥲 teşekkür ederim. Bu attığım da Xiaomi nin ürünü
rumeysa_shbs uykusuzanne__ az çok gördüm çok saçmalayanlar vardı iyi oldu silindiği kız görse üzülürdü
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan uykusuzanne__ didikleyelim hesabı belki bişiler buluruz bununla uğraşıcam şimdi 🥲
rumeysa_shbs uykusuzanne__ inşallah hemen geri gelir tanımıyorum ama bende merak ettim bulunca bana da yazarmısn