edaaksoy00 Kızlar kızım 18 aylık dişleri yeni çıktığı için diş macunu almak istiyorum ama karar veremedim bonnytiny markasından almak istiyorum kullanan var mı yada sizin kullanıp memenıun kaldığınız var mı acaba
edaaksoy00 birprensesanesi teşekkür ederim diş fırçası o markanın alcaktım ama macunu hakkında bilğim yoktu
birprensesanesi livanurvealpinannesi61 valla kullanıyoruz memnunum herhangi bişey olmadı herkesin kendi tercihi
livanurvealpinannesi61 birprensesanesi yutması zararlı siz bilirsiniz tabi yoruma istinaden yazdım içeriği temiz değil diye
birprensesanesi livanurvealpinannesi61 yutmuyor zaten yutuyor yazmadım yutsa bile yazdım teşekkürler👍🏻
livanurvealpinannesi61 birprensesanesi bende yutması zararlı dedim içeriği temiz değil maalesef iyi günler
birprensesanesi livanurvealpinannesi61 ben onu kullanıyorum ve kullanmayada devam edicem YUTMUYORR ZATEN. size iyi günler 👍🏻
livanurvealpinannesi61 birprensesanesi siz kullanın hanımefendi kullanmayın demedim zaten 🤣 yanlışlıkla da yutabilir çocuk sonuçta her çocuk tükürmüyor yani çocuğum yutmuyor diyorsunuz yutabilir de ben risk almıyorum siz alabilirsiniz tâbi iyi günler
birprensesanesi livanurvealpinannesi61 bidaha cevap vermezseniz sevinirim ay yeto yani dünden beridir tuturdunuz gidiyorsunuz siz onu kullanın ben bunu kullanıyorum aylardır ve memnunum ay yeter yani hem belki benim çocuğum tükürüyor nerden biliyorsunuz hanımefendiiii şimdi izin verirseniz dizimi izliycem kendinize iyi bakın iyi günler 👍🏻
livanurvealpinannesi61 birprensesanesi 😅😅 ne komiksiniz siz. Kullanın banane sanki size kullanmayın dedim hanımefendi şaka gibisiniz gerçekten.