carpediem___ Kızlar örgü örüyorum genelde kendi kızıma ve yakınlarıma yapıyorum ama dışarıya da yapmak istiyorum neler yapsam hızlı satılır fikir verebilir misiniz
uykusuzanne__ carpediem___ üste kalsın bebek oyuncakları güzel satış oluyor yada yeni doğan yelek patik
sarppp carpediem___ tatlı bebek yelekleri, ev içinde giymeye altı tabanlı oluyor patik ama şık patikler eski moda değil yani atkılar olur
Dmt-01 carpediem___ çanta.Örgü çantalar çok moda.kağıt ipten olur farklı iplerden olur.Yaz geliyor çeşit çeşit örgü çanta yapabilirsiniz
3kedili2bebekli carpediem___ ben el örgüsü crop bikini büstiyer lif örüp satıyorum hatta yetişemiyorum ördürüyorum da güzel satiliyor çok moda
carpediem___ uykusuzanne__ çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻 onlar dan yaptım fazlasıyla da bi oyuncak alt tarafı diye çok çok ucuza almak istiyorlar
carpediem___ sarppp bi çok yelek ceket supla Runner bardak altlığı çanta neler neler yaptım grdrps hesabımda var ama burdan yönlendirme yaptırmıyorlar önercem ama
carpediem___ Dmt-01 yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏🏻 çanta ceket yelek supla Runner bardak altlığı herşey örüyorum ama alcak kimse yok 🤷🏻♀️
minnakkofte carpediem___ ben çanta sattım iki yıl ama kendim dolap uygulamasına koydum vakit ayiramadim o yüzden arkadaşımın butiginde satıldı
carpediem___ minnakkofte herkes ucuza almak istiyor el emeğine o kadar uğraşn karşılığını veren çok az kişi var 🥺
ecekrk carpediem___ hm de filan var ince bebek hırkaları kalın da değil çok incede her şeyin üstüne oluyor onlardan örebilirsiniz bence ben alırdım çünkü lazım oluyor
Mavigokyuzu carpediem___ ben modelli örgüleri çok beğeniyorum, tığ işi filan örülen renkli yelekler, parça birleştirilerek yapılan kazaklar, suveterler çok hoşuma gidiyor. O şekilde olanları e ticaret sitelerinden satışa koysanız satılabilir bence
carpediem___ Mavigokyuzu onlardan ve daha fazlası var zaten ama buraya grdrps hesabımı koymama izin vermiyorlar hep paylaştığımda anında siliniyor
3kedili2bebekli carpediem___ getirisi güzel yanı memnunum Trendyol mağazam var satisi ordan yapıyorum özelden dönüş yaptım size
minnakkofte carpediem___ evet kesinlikle öyle ve malzeme çok pahalandi en son kışın 3 çanta yaptım buklet ipten burslu.malzemesi 400 TL tuttu çantaları 800den sattım çünkü hızlı satılması lazımdı ama asla ederi o değil.ama kağıt ip ucu olduğu için genelde güzel getirisi oluyor 2 yaz çok güzel kazandım arkadaşımın butiği de pahalı bi yer o yüzden müşterisi alıyordu.yine de örgüyle düzenli gelir oluşmuyor bi de çocuktan mesela fırsat bulup o çantayı 2-3 günde yapıyorum diyelim ayda 10-15 çanta anca cep harçlığı oluyor malesef.guzel para kazananlar da var ama tabi ki vakti olup çok ören müşteri kitlesini bulan güzel kazaniyor hatta ekip kuruyorlar yetişmek için ama ben artık iki bebeliyim kızlarıma bile öremiyorum şu an
carpediem___ minnakkofte bende kendi kızıma bol bol ördüm bide kızımda görüp isteyen tanıdıklara anca ve grdrps hesabıma attım ama orda da yazan soran olursa anca