aleynaderin1 Kızlar sütm var şuan içiyor kusuyor yeniden aranıyor veriyorum yine içiyor kusuyor döngüye girdi hiç durmadan emmek süt içmek istiyor normal mi bu ne yapmalıyım
mavipatikk aleynaderin1 dahaa çok küçükk 🥹 Gazı olduğu içinde uykuya geçmek içinde emmek isteyebilirr
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aleynaderin1 Bizde aynı durumdayız. Kusmuyor ama saatlerce memede olduğu halde doymuyor gibi hălă meme istiyor.
zezey19 aleynaderin1 doğal olanda bu annesi 💖 bol bol emzir benim oglumda cok kusardı dikkat et yattigi zaman egimli olsun yatagı
aleynaderin1 mavipatikk çıkartıyorum çoğu zaman gazını bazen aşırı uykulu oluyor o zaman yatıyorum direk
hhtce aleynaderin1 şu an bildiği tek şey emmek. Gazı olunca acıkınca kendini huzursuz hissedince uykusu gelince tek desteği emme refleksi. Duyduğundan eminsen karşı da değilsen emzik vermeyi dene ya da emsin boşver annesi 2 ay sonra çevreye ilgisi artınca emme isteği azalacak zaten
aleynaderin1 hhtce hastanede 1 aydan önce emzik vermeyin dediler diye hiç vermedim annem 1 kere denemiş ama almamış
Perii0 aleynaderin1 küçük daha canım olabilir bi yeri acıyodur uykusu geliyordur şimdi onun en iyi yaptığı bildiği şey emmek tepkisini o şekilde veriyo kıyamam
hhtce aleynaderin1 sarılık durumu yoksa doyduğuna da eminseniz verin hemşireler genelde meme reddi olmasın diye böyle söylüyor ama sizin bebeğinizin emme refleksi iyi bence tutarsa verin
haticekasikci aleynaderin1 daha minicikmiş annesi gazı olduğu için, uykusu geldiği için, daha da önemlisi kendini güvende hissetmek senin kokunu almak içinde emmek istiyor olabilir dış dünyaya alışkın değil tanıdığı bildiği tek şey sensin ve kokun
newmo aleynaderin1 2 saate bir diye bir düzen kur 20 dakika emmesi yeterki 20 dakikadan sonrası boş gaz yapar
aleynaderin1 newmo normalde öyleydi ama şimdi hep istiyor bırakmıyor da memeyi çekeyim diyorum hop tutuyor ağzıyla vakumluyor
arasmom16 45 günlük oldu hala sürekli emmek istiyor benimki fe aşırı gazlı ondan oluyor çıkarsakta çok daha fazla gazı var
aleynaderin1 arasmom16 ben pıt pıt yapıyorum ama bazen ağzı çıkıyor bazen çıkmıyor üstten ama alttan hep çalışıyor 😀