gokce_yekta Uyumayan bebekler için Melisa veya anason çayını 1 çay kaşığı kadar veren anneler var mı kayınvalidemgil verebilirsin falan dedi ama aklıma pek yatmadı
AlinRabia gokce_yekta sacmalama o kdr da degıl her dedıklerını yapmak zorunda mısınız kaynanaların sıze dogru gelmıyorsa yapmayın doktorunuza danısın veya ebenıze sorun
talhamamy gokce_yekta ben bitki çayı içebiliyorlar diye biliyorum ama hazır paketli değil demleme olan
bitboylum gokce_yekta melisa çayını çoğu doktor antidepresena başlatmadan önce öneriyor sakinleştirmeye için bir bebek açısından ne kadar doğru olur yapmayın. En fazla bir sene sürüyor o da bazı geceler bit süre sonra bir şey kalmıyor biraz sabırlı davranın lütfen
myavocado gokce_yekta küçükmüş henüz, bilemiyorum zararı olabilir belki siz doktorunuza sormadan vermeyin derim.
dilanozturk bitboylum 1 sene sonra düzeliyor mu gerçekten ya benim de tek umudum 1 yaş ama bilemiyorum 😢
HavvaNur01 gokce_yekta verilir bence canım gazlı bebeklere anason çayı verildiğini duymuştum daha 2 aylıkken bile
123nefes Merhaba verdiniz mi acaba Melisa ve papatya çayı aldım bende 9 aylık oldu her yarım saatte bir kalkıyor bazen hiç uyumuyor doktora gidicem sorucam suyla karıştırdım bende bşraz verdim ama faydası olur mu bilmiyorum
mamabear_ 123nefes bebeğiniz daha küçükmüş ben vermezdim. Kızım 19 aylık yaşadığım ülkede bitki çayı veriyorlar genelde ben hala vermedim açıkçası gerek duymadım da. 1 kaşık çayın mucizevi bir şekilde uyutacağını da düşünmüyorum