Meri-Mel Fikk Allah’ım onları korusun kollasin şifa versin size de bir an önce 🌷💜 Amin tüm hastalara şifalar versin Rabbim 🌸
haticekasikci Fikk haftasonlarını hiç sevmiyorum sırf bu yüzden baba evde olunca uykuları hep bir sorun oluyor
Fikk sevgiii12 büyük kızım 20 aylık genelde kesintisiz uyur 22 uyku 6-7 uyanış şeklinde Küçük kız 4.5 aylık o da 22 de uyuyor 3 gibi uyanıyor sonra yine uyuyor 6 gibi uyanıyor sonra yine uyuyor 7:30 /7:40 uyanıyor
Burcinblgl Fikk bende bi foto atayım bizimde mi diş çıkacak damakları beyazlaşmış ondan mı acaba sürekli kalkması
pogacayanaginannesi Burcinblgl bizim aynı böyleydi doktor baktı diş yok dedi iki güne dişi çıkmıştı 😂
Burcinblgl Fikk moms06 tosbiksmoms cLearQueen kızlar foto attım dişi yakın mı çıkması huzursuzluğu bu yüzden mi acaba pogacayanaginannesi haticekasikci 1arasss rmysadelal
Burcinblgl cLearQueen haticekasikci pogacayanaginannesi pogacayanaginannesi teşekkür ederim cevaplarınız için inş çıkar 2 3 gecedir birden uyanıyor yatmıyor sabaha kadar umarım diştir geçicidir
Fikk Burcinblgl kolaylıkla çıkarır inşallah bu dönemde ateşe dikkat et diş bazen ateş de yapabiliyor ☺️
Burcinblgl Fikk valla canım diş mi bilmiyorum aşırı değilti 2 3 gündür gece kalkıyor uyumak istemiyor normalde mama yer kendi uyurdu şimdi saatlerce sallıyorum
Fikk Burcinblgl hasta olmayacaksa büyük ihtimal diştir diş zamanlarında aşırı huysuz oluyorlar ağlayarak uyanmalar çığlık çığlığa uyanmalar flan meyve emziğin varsa içine buz koy ver ısırsın rahatlatıyor