pogacayanaginannesi Fikk asla yanlız değilsin 🥹 şuan kucağımda uyuyor ve ben uyanabilmek için buraya girdim
haticekasikci Fikk her gün sabaha kadar uyuyan bebem 2 buçukta uyandı benimde şimdi zorla geri uyutmaya çalışıyorum o değil bende ikide yatmıştım
Burcinblgl Fikk moms06 tosbiksmoms cLearQueen kızlar foto attım dişi yakın mı çıkması huzursuzluğu bu yüzden mi acaba pogacayanaginannesi haticekasikci 1arasss rmysadelal
moms06 Fikk Evet biraz sıcak bende emziriyorum emzirdikçe bebiş de Bende çok terliyoruz. Sizinkiler kaç yaşında benim oğlum 13 aylık
Fikk pogacayanaginannesi 🥺 çok zor ya büyük hemen uyudu yanıma alınca küçükle baya oturduk 2:40 mı neydi uyanınca
rmysadelal Benim ki de 4 de uyandı ağlayarak emziği ısırıyor asla tutmak istemiyor bu diş artık gelsin ya 🥲
Fikk rmysadelal diş çok zor ya negüzel büyüğü çıkardı çoğunu şimdi küçüğüne nöbetlere hazırlanıyorum 🥲
yavruaslanlar Fikk benimde hemen hemen 1 saattir genel bir huzursuzluk var salla diyor sallıyorum donmeye calısıyor 🤦♀️
TerazivedevrN Saat 3ten sonra saat başı ağlayarak uyandı , tekrar bir kriz sonrası zor sakinleştirdim 🥲
Fikk TerazivedevrN ya bizde 22 gibi uyuduk 00 de kalktı sonra 1.30 sonra 2:40 ve 5-5:30 a doğru uyudu nerdeyse 7 de de uyandı sağolsun 😂
Meri-Mel Bugün gündüz uykusu yapmadığı halde uyuduktan sonra bu üçüncü uyanışı hastayız ikimkzde ondsnds biraz
Fikk Meri-Mel ah geçmiş olsun çabucak toparlanın inşallah 🙏🏼 bende hastayım bebişler iyi gibi şimdilik