oykber1 Merhaba kızlar. 27 günlük bebeğim hırıltılı nefes alıyor ve burnu da dolu. Serumla ve burun aspiratörü ile çektik ama hala hırıltılı. Ne yapabilirim önerilerinizi öğrenebilir miyim
mihrainciannesi oykber1 benim kziim 50 gunluk onunda bu sekilde serumla temizliyorum aspiratorlede cekiyorum ama hiriltisi hala ayni kesilmedi .. emerken bile zorlaniyor agzi acik uyuyor 🥹🥹
arasmom16 oykber1 ben biraz serumu sıkıp bekliyorum sonra iyice yumuşayınca çekiyorum biraz kuvvetli çekin genşx akıntısı gibidir birde odanız nemli olmalı peteğin üzerine ıslak havlu koyun oda da çpl sıcak olmasın
yeni_anne__ mihrainciannesi canım benim bebegım 2.5 aylık oldu 1.5 aylıkken aynı şeyleri yaşadım sağlık ocağında doktor grip olmuş dedi ciğere inmemişti allahtan götürmediysen bi baktır istersen geçmiş olsun @oykber1
mihrainciannesi yeni_anne__ doktora goturdum gecen gece sabaha karşi acillik olduk gazdan dolayi aglayip duruyordu akciger filmi cekildi lavman yapildi. hiriltisi icinde burnunu hergun serumla temizle dedi emzirmeden önce yap dedi gunde 3-4 kere dedi yapiyorum ama yine hiriltisi gitmediki grip felanda demedi doktor
fesracan Serum yerine kaynatıp soğutulmus ılık su ile iki burna da 1 ml sıkarak yapmayı deneyin daha etkili oluyor biraz öksürüyor ama temizleniyor burnu