ikibaloglanannesi ayseguloget İlk oğlumda 2.ay olmuştum. Ve olduğum zaman bitene kadar oğlum anne sütü istemiyordu resmen. Sonra da sütüm azalmaya başlamıştı zaten.
ayseguloget ikibaloglanannesi nasil bi etkiyse artik sut hormonlarimizin onune gecen horman ee icmedimi daha sonra sutunuzden
Elfelf475 ayseguloget evet bu hafta da 3 aylık ve 5 gündür adetim hala bir değişiklik yok her zamanki gibi emmesi de süt de. Herkesin ayrı oluyordur mutlaka ama adetken belki beslenmeye biraz daha dikkat etmek bile faydalı olabilir
ayseguloget Elfelf475 kesinlikle beslenme onemli ben ilk 2 gun cok halsizdim ondan dolsyids sut azalmisti galiba
ikibaloglanannesi ayseguloget İcti ama zorla veriyordum sağarak. 8 ay zor aldı anne sütü. Belki geç regl olsaydım böyle olmazdı.
gizematadeniz ayseguloget etkiliyor ama şu şekilde etkiliyor. Regl olmadan 1 2 gun önce azaliyor. Reglin 5. Gunu falan geri artıyor
sevcan12 ayseguloget 5.ayda adet oldum. Evet adet olduğumuzda sütümüz bir miktar azaliyormus ve tadı da degisebiliyormus. Adet olduğum kızım memeyle bir boğuşma içerisine giriyor doktorumuz miktarının ve tadının etkilenebilecegini soylemisti
kubraoktay ayseguloget az önce bununla ilgili bir yazı okudum. Azalma veya artma yapmaz sadece tadında biraz değişiklik olabilir yazıyordu.
karan3535 ayseguloget evet etkiliyor ben ilk regli olduğumda sütüm acayip azalmıştı bebeğim doymadı mama vermek zorunda kaldım ondan sonrada eskisi gibi göğüslerim dolmadı ama yetiyor sütüm normal günlerde regli olunca yine azalıyor mama takviyesi yapıyorum