Bahart Kızlar 4 aylıkken arı mama, pirinç unu, çorba gibi şeyler verilebildiğini duydum merak ediyorum veren var mı? 😕 ikizlerim var e mama fiyatları da malum arttıkça arttı sütümde bi yere kadar yetiyo eğer başlanabiliyosa başlamayı düşünüyorum
YazCilegi Bahart 6.aya kadar sadece tadımlık. 6-9 ay arası 2şer öğün olarak çorba,yogurt,kaşık maması ya da meyve sebze püresi yiyor. 1 yaşına kadar mama ya da meme her ne alıyorsa alması gerekiyor 🤷🏻♀️ Biz doktorumuzun tavsiyesiyle böyle ilerleyeceğiz
Eslem_ebra Bahart canim benimde ikizlerim var onlarda 4 ayliklen benimde sutum yetmedigi icin mama veriyorum ve sma veriyoeum gercekten cok pahali 120 lira civarinda. Doktorum emziremedigim icin ek gidaya gecmemi soyledi elma puresinden basladim yorgur verdim arkasina pirin unu ari mamalari un kavurmasi felan derken simdi hersryi veriyorum yemek sularindan felan sen basla vermeye bence sutun yetmiyosa zayiflar o cocuklar benimde oyle olmustu. Simdide 5 bucuk ayliklar kuzular
Bahart Eslem_ebra ben arada arı mama veriyorum ama 7 ocakta 5 ayları doluyo yoğurtla başlıcam bakalım ☺️