momiss Kızlar menenjit aşısında karma ve b grubu aşılarını doktorunuz aynı günde mi uyguluyor yoksa ben mi yanlış anladım bana söyleneni ????
MeetJoeBlack momiss karma ve b grubu derken özel 2 grup menenjit aşısından mı bahsediyorsunuz ? Yani acwy ve b grubu olarak ? Aynı anda da uygulanabiliyor, ayrı zamanlarda da uygulanabiliyor. Biz 1 ay arayla yaptırdık, sadece son dozlarını aynı gün yaptırdık.
iincimoms momiss biz ikisinide bir arada yaptırdık doktorumuz öyle önerdi hiç bi sıkıntı da yaşamadık.
06happygirls momiss biz daha bugun doktora takvim hazirlattik oda iki grubu aynı anda yapalım dedi. Etki olarak hic bir eksi artisi yok bu arada. Ayri ayri ateslenme huzursuzluk igne stresi olmasin zaten nimenrix daha hafif bexsero ateslenme agir gecme yapabilir dedi bu sekilde ilerlicez bizde iki defa ust uste strese sokmak istemiyorum her ay zaten mutlaka devlet yada özel bi sekilde aşı denk geliyor
momiss cokbilmismom benim doktorum da ayrı ayrı yaptıriyor . Cok bilindik bir doktor var onda gördüm şimdi aynı anda yaptırın diyordu
momiss iincimoms benim doktorum da ayrı planladı. Bı doktor aynı anda yaptırın demiş. Hangisi daha etkili olur ki. Kafam karıştı
MeetJoeBlack momiss birbirinin etkisini etkileme gibi bi durum olacağını zannetmiyorum, ikisinin etki ettiği grup farklı çünkü. Bir an önce aşılamaya başlamak adına veya aynı anda olsun bitsin diye aynı anda öneriyor olabilirler. Benim doktorum da aynı anda önermişti ama biz her ay 1 tane olacak şekilde yaptırdık.
iincimoms momiss bebişiniz ne kadarlık belli bi aydan sonrada öyle planlayabiliyorlar aslında yani bizim doktorumuz öyle demişti yeğenim için sorduğumda.
momiss cokbilmismom yani ağır gelebilir evet. İlk aşı olduğunda inanılmaz huysuzdu birde diş zamanına denk geldii baya zorluydu
merilla1 Bebegim 3 aylık bu ayın 9unda ikisininde aynı anda yaptıricam kısmetse doktorumuz öyle önerdi.