kaandurumoms Kızlar özel hastanede doğum yaptım. Mayıs sonunda kalça ultrasonu için randevu vermiş doktorum ücretsiz mi olacak anlayamadım . Mhrsden devlet hastanesine yenidoğan için randevu alamıyorum nasıl alabilirim
yagmurum2025 kaandurumoms hoş geldiniz yazılan yer var ya mhrsde orda çoçuk anne gibi işare var😂 oraya basın bebeyin mhrs açılıyo bizde öyle yani
MayaliHamur kaandurumoms hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz.. bizim doğumdan sonra ki 3 kontrolümüz mü ne ücretsizdi.. ama kalça ultrasonu 1. Ayın sonunda yapılıyor yani ücretsiz olacağını zannetmiyorum. Biz bebeğin kimliği ile e nabız mhrs den almıştık randevu çocuk doktoruna o zaten direk ultrasona yönlendiriyor
kaandurumoms yagmurum2025 anladım kimlik çıkartmadım daha çıkardıktan sonra alacağım o halde teşekkürler :)
Ozge_5555 MayaliHamur e nabız dan MHRS randevu girip çocuk için olanı seçip çocuk hastalıkları bölümünden alıyorsnz doktrda ultrason a yonlendiriyo
tknmz 30 günlük olana kadar randevusuz bakılabiliyor canım ben randevusuz gidiyordum 30 günden sonra randevu alınıyor senin li kaç günlük
ebru3457 kaandurumoms ben devlette doğum yaptım 2 ay sonraya hastane kendi direk randevu vermişti yani sistemden almadık bebeğinize MHRS açıp alabilirsiniz ben kızımın randevularını o şekilde alıyorum