dila93 Merhaba herkese, Bebegim doğduğundan beri goon markası bez kullanıyordum. Ebebekte goon Türkiye den çekildi dediler. Muadil hangi marka kullanabilirim?
sosyologsmom dila93 😳 goon çekildi mi ben prima muadili olarak kullanıyordum 4 numarada stoklu var şuan da migrosta bakayım kalanlardan 5 numara 6 numara bakayım Goonu araştırırken bebem naturalde aklımdaydı omu bir denerim
beyza000 dila93 ben de bulamadım. Molfix külot bez aldım 5 numara . Goona göre daha ince hoşuma gitti fakat bir kere kaka dışarı çıktı belki bebeğimle alakalıdır bilmiyorum
dila93 beyza000 bende denedim de gece cis sizdiryo külot bezi, 5 numara büyük geldi, 4 numara denedim yine sızdırdı
hepyerdeyizz dila93 Bende kullaniyodum 6 numarası hicbiyerde yok ve Bizim buraya özgü market var orda olur Goon hiç bı numarasi yok 🥲
pozitifanne06 pozitifanne06 of ya nerdeyse tüm markalari denedim goon gibisi yok :(( bebem natural baby turco Molfix canbebe sleepynin tüm çeşitleri hiçbiri goonu tutmaz. Ha sadece sleepynin sarımsı bej renkte olan ecolojic paketi vardı o çok iyiydi yumusaklik incelik malzeme bakımından benziyodu ama sızdırma yapıyo o da