Kizlar az önce esimin cuzdaninda buldum 2 tane kagit arapca yazılmış , biri rizik ve bereket tilsimi yaziyor, arapca harfler ve garip simgeler.
Digeri ise yine ayni sekilde ortasi yildiz şeklinde icinde isimlerimiz yaziyor , şu anadan doğma şu babadan olma ( eşimin adı, benim ve oğlumun adi) büyülerden cinlerden nazarlardan korunmasi icin fln yaziyor.
Bu çarşıda pazarda satilan bisey mi yoksa hocaya mi yaptiriliyor acaba? Kesin kaynanam yaptırdı çünkü bundan 1 ay once bana dedi sana bisey vercem onu sakla gibilerinden ben anladim tabi bu tarz bisey oldugunu, istemiyorum verme dedim ben inanmiyorum bunlara ,şarlatan işi buluyorum ve korkuyorum açıkçası ne yaziyor
bilmedigim biseyi niye evime sokayim. Büyü müdür nedir nereden bileceğim ?
Allah a duami ederim kur an okur namaz kilarim, lakin bu tarz seylere zerre inancım yoktur. Gitmis eşime vermis bu kez ,o da bisey demedi ,annesi Kesin soyleme demiştir cüzdanına koyduğuna göre. Yeni evlendigimizdede vermisti gene nazar korunma duasi. Kadin boyle seylere meraklı. Ama iki cift lafim var ona. Once emin olmak istiyorum neyin nesidir bu? Hocaya mi sorsam ,bileniniz varmi? Resim yuklicem