Berrinsoyagazi14 Kızlar 2. Ay aşıları ile rota aşısını aynı günde yaptıran varmı ?doktorum yaptırabilirsin sorun olmaz dedi kafama takıldı birde ilk 3 ay içinde yapılması gerekiyor değilmi
Pcoslubiranne Berrinsoyagazi14 ilk doz 3. Ayda ikinci doz 5. Ayda yapilir genel olarak bazi doktorlar öne aliyor evet.Iciniz rahatlayacaksa oyle yaptirin.rota aşisi igne degil zaten.agizdan damla.olarak veriliyorm
Anstz Berrinsoyagazi14 biz 2. Ayda hepsini olduk canım Doktorun isteğiyle. sağlık ocağında 3 tane olduk hastaneye geldik hem rota hemde menenjit olduk. Ağır gelir diye çok paniklemiştim ama çok şükür ne ateş ne huysuzluk hiç birşey olmadı
Sevincist Berrinsoyagazi14 merhaba, benim doktorum 3. Ayda yapılmasını önerdi . 2.ay aşıları çok yoğun olduğu için . Bizde 3. Ayda yaptırdık
Berrinsoyagazi14 Pcoslubiranne evet damla şeklindeymiş her yerde 3ay deniliyor bizim doktorumuz 2. Ay aşılarıyla yaptırın dediği için erkenmi acaba diye düşündüm
Berrinsoyagazi14 Kubrabalek 2. Ay aşılarıylamı birlikte yaptırdınız heryerde 3 aylıkken yapılır yazıyor o yüzden soruyorum
Kubrabalek Berrinsoyagazi14 evet evet 3 tane asi bı sol kol iki bacaktan bide rota aşısını icirdiler rota aşısı 311 TL olmuş bu arada
Berrinsoyagazi14 Sevincist 3. Ayda menenjit yapacağız dedi sen 2. Ayda ki aşılarla yaptır dedi öle olucak sanırım bakalım
kutay5 Kubrabalek aa rota asilari paralimi oluyor saglik ocagindasa vuruyorlar ama onu soyleyince ordada parami veriyoruz
Kubrabalek Berrinsoyagazi14 şuan çok keyifli sabah 10 da vuruldu ateşte yok iyisallah bı sorun çıkmaz 🤗
Alya_sare Berrinsoyagazi14 bizimkini yapmadılar canlı ası oldugu için arasna en az 28gün koyuyorz dedi
Dk2017 Berrinsoyagazi14 biz yaptırdık bi sorun olmadı doktorumuzda yaptırabilirsiniz demişti herhangi bi yan erki olmadı şükür 🙏🏻