mrv2412 Kullanan annelerim memnun musunuz erkek bebişim var almayı düşünüyorum ama çok kararsızım gece sızdırma yapıyormu
simseklivekalpli mrv2412 güzeldi aslında ama 4 nodan sonra gece sizdirmaya başladı bıraktım kız bebek benimki
hemshireanne mrv2412 kullandim ben sizdirma olmadi fiyatida uygun. Natural yazuyor ama içinde renk var o yüzden bidaha almadim
Miracinannesi_ mrv2412 arkadaşın dediği gibi 4 nodan sonra sızdırıyor erkek bebekte de öyle molfix daha iyi
Miracinannesi_ mrv2412 aynen gece molfixde sizdiriyor dediğin gibi mesela bebemnatural 3 saat tutuyorsa molfix 4-5 saatte kadar tutuyor bir noktadan sonra çoğu sizdiriyor o yuzden ben geceleri prima premium care ya da sleepy extra aktivite bezini kullanıyordum
ebru3457 mrv2412 bende 1 paket felan kullandım görümcem vermişti o kullanamamış küçük geldiği için ama memnun kalmamıştım yapısı felan çok ince geldi
sena68 2 aydır kullanıyorum bebeğimde memnunum ciltten cilde değişiyor sızdırma yapmadı henüz. gece değiştirmiyorum pişik yapanları da anlamıyorum ben gece yatacağı zaman bebeğin poposuna pişik kremi sürüyorum sabaha kadar koruyor zaten