Poncikkkk Arkadaşlar annemin sürekli midesi ağırıyor endoskopi yapıldı ultrasonda cekildi bişey çıkmadı ama sürekli mide ağrısı yaşıyor anlamadık bir türlü ne iyi gelir mide ağrsına yardmcı olur musunuz neler yapmak gerekir
Beyzaecrin96 Poncikkkk genelde stres mideyi çok tetikliyor geçenlerde bende oldu çok kötü oldu napsam geçmedi en son ac karnına bir kaşık tahin yedim cok iyi geldi belki annenize de şifa olur
Masalina12 Beyzaecrin96 kaç gündür stresten midem çok kötü ağrıyo panik atağım da var şimdi sizin dediğinizi uygulicam inşallah geçer ya yemek yiyemiyorum midem ağrıyor ve bulanıyor sırtıma kadar vuruyor 🤦
Bulum Poncikkkk Yeniden kardiyolojiye göstermekte fayda var. Kalple ilgili değilse sonra araştırılır nedeni. Aslında acile gitseniz 1 ay önce kalp krizi geçirdi şimdi de geçmeyen mide ağrısı var deseniz bir EKG çekerler. En azından acil bir durum ekarte edilir.
Masalina12 firstbaby_ hamileyim şuan. 18 haftalık ama çarpıntım sürekli var ya ama panik atak değil çarpıntım oluyor nasıl geçer bilmiyorum sizin neyunuz var