Ezgiezgi Kızlaar oğlumun damakları patlamış iki dişi birden geliyor farkedince öyle duygulandımki çok değişik bi duyguymuş çok sevindimm :)
Acemianne22 Ezgiezgi ayy hadi hayırlı olsun canım 🙂 bizde de bir çıksada kurtulsak şu kaşıntılardan ne bulsa ağzına sokuyor valla
Zeynep_ahmet Ezgiezgi ne guzel insallah atessiz sorunsuz cikarir bizde 6 ay 1 gunluguz battaniyesine varana kadar hersey agzinda 2.ayindan beri 10 dakikada bir önlük degistirecek kadar agzi akıyor ama hala bir belirti yok😞
Gmzasaf Darısı başımıza. 7 aylık olacak bir kaç gün sonra 4.ayindan beri deli gibi dişleri kaşınıyor. Kaç aylık sizinki
Berivankuru Zeynep_ahmet bizimki 7 ay 16 günlük 3 gün önce bir tane patlattı diğeri de geldi gelecek 🤗
Zeliha23 Ezgiezgi ay bizimki 4 aylık gelirmi acaba erken 5 aylıkken falan çok elini yiyo salyası akıyo falan😂
ilknrysmn Ezgiezgi jasminegms bizimkinin dişi doğduğunda vardı yerleri şişmiş di hep üç aylikda patlattı üst dişleri çıktığı için hastaneye filan gittik hep ondan geriledi biraz
hunilimomm Ezgiezgi bizimde 5 ay 14 günlüktü çıktığım da şimdi 8 ayligiz maşallah hızlı hızlı çıkardık dişleri
Dilek1 Ezgiezgi gece 2 kere falan uyanıyor emdikten sonra uyuyor da gündüz uykumuz yok fazla sürekli bagirmalar ısırmak istiyo herşeyi
Ezgiezgi Zeliha23 çok huzursuzdu ve aşırı uykuya direniyodu ve gece saat başı kalkıyodu atak dönemindeyiz bide ben ondan sandım çnkü hiç şişme olmadı damaklarında ve ateşte olmadı bi baktım çıkmış :) ama 2 3 gece çok agladı
Zeliha23 Ezgiezgi benim.kizimda cok sık uyanıyo atak dönemi bizimde doktor dis degil dedi ama damak sismesi falanda yok ayy heycanladim bi an belki cikar 😊