Ololo Çekirdek kahve öneriniz var mı? Starbucks çok sertti americano yapıp termosa koyduğumda direk acılaşıyordu. Moliendo öneriler arasında var ama onun da hangi çeşidi iyi bilmiyorum.
Mnli Ololo kahve dünyası ve cariboununkine kullanıyorum bu ara makinada benim damak tadıma uyuyor bakabilirsiniz
ikibebekannesi34 Ololo starbucks hangi cekirdegi denediniz blonde espresso çok sert degildi ve yogunluk olarak iyiydi
Bsraglsn Ololo eşim kahve firmasında çalışıyor her çeşit istediğiniz kahve mevcut isterseniz özelden firma ismi verebilirim burdan yazmak yasak galiba
Ololo dogammerve filtre kahvesini denemiştim pek beğenemedim ama yine de teşekkür ederim öneriniz için❤️
Mnli Ololo kendi cafelerinde içip deneyin isterseniz önce ona göre alın kahve meselesi kişisel biraz herkesin damak tadı farklı oluyor
Kitsu Sanal baharat diye bir siteden deneme paketleri aldım ben 250 Gr farklı farklı baya memnun kaldım. Kavrumundan menşeine çok seçenek var yıllardır moliendo alıyordum ama böyle almayı çok sevdim
ahram Ben normal kuruyemişçiden alıyorum kavrulmuş kahve çekirdeği çok güzel oluyor diğerleri daha mı güzel ki hiç hazır almadım
cihangirgozde bongardi, moliendo, addis ababa en sevdiklerim. arada bir de kahvesini beğendiğim kahvecilerden 200 gr paketler alıyorum sizin de kahvesini beğendiğiniz bir cafe varsa deneyebilirsiniz
tombikinannesi Ololo tchibo barista caffe crema tam size göre bence orta sertlikte ve hafif kremalı müthiş yumuşak bi içimi var