saremomm_ Merhaba kızlar kızım 3 aylık kepçe olarak doğmadı kulakları yatmasından kaynaklı uyurken başını çok çeviriyor sol kulağı biraz açılmış , bandaj takıp desteklesem düzelir mi ?
ayisit saremomm_ gün içinde sürekli bandana gibi bir şey takın kafasına yatarken de sürekli kulağını düzeltin
bekt55_ saremomm_ yapışkan bant var trendyolda bebek için 3 aylıktan sonra ben yapıştırıyorum gündüz baya düzeldi
ipekkusunannesi saremomm_ düzelebilir hatta bunun için kulak arkası bantları satılıyor kesin kullanın
Sademmm O bandajı doğduğu andan itibaren kullanman gerekir ama ben pek etkisi olacağını sanmıyorum. Yapısı ne ise er geç o şekli alır
asyabebek44 Benim kızımda 2 buçuk aylık sol kulağı hafif kepçe kalmış, okadar dikkat etmiştim, nasıl düzelir bişey öğrendiniz mi acaba
melek10 Biz de kızımın kulaklarında öne doğru eğilme farkettik kepçe sandık uyurken hep katlanıyordu kulakları ama doktorumuz geçici bişey olduğunu büyüdükçe kafasının da kulaklarının da şekil alacağını söyledi. Kızım 5 aylık
saremomm_ ipekkusunannesi bandaj taktım doktorumuza da söyledim kepçe değil kuruntu yapıyorsun dedi 😂