omeri Kızlar bu gün dogumumun 38. Günü bu gün kırmızı bı kan var devam eder mi bilmiyorum rgl ağrısı gibi hafif bı ağrı dün vardı sizinki bu kadar erken başladı mı
Sizden-biri omeri ya benimde yarın 40 ım çıkacak ve benimde üç gündür kıpkırmızı adet kanaması var bu üç günden önce kanamam durmuştu acaba bu adet olabilir mi
eddm omeri 40 çıktıktan bir hafta sonra olmuştum. Normalde sancı acı çeken biriydim hiç hissetmedim bile benimde kafam karıştı acaba mı diye, en doğrusu bir sonraki ayı beklemek ben öyle yapıp anlamıştım. Eğer olmasaydım doktora giderdim.
mercan9 Benimde öyle olmuştu 70 güne yakın sürmüştü benim kanamam ve ara arada öyle regl ağrısı gibi bi ağrım olmuştu sonra kesildim 8 ay olucak halada olmadım daha
mercan9 Sizden-biri artık 40ın çıkmasına yakın kanama azalır ve bazen 2 3 gün kesilip tekrar gelebilir
mercan9 omeri yok canım lohusa kanamasıydı oda ama bazen adet gibi ağırlar olabilir bazen açık renkte gelen akıntılar kırmızı olabilir ama herkesin aynı olmuyo bazıları 40ı çıkar çıkmazda adet olabilir yani şimdi net bişey söylemiyim
Sizden-biri mercan9 o zaman adet kanaması değildir herhalde zaten bu kadar erken olmaz diye düşünüyorum
mercan9 Sizden-biri sanmıyorum benimde öyle oldu regl sandım ama kanama kesildikten sonra dahada olmadım 8 ay olucak nerdeyse