gunes716_ esrahzl kadının biri seks için eve sevgilisini getiriyor seks sırasında bebiş ağlıyor ağlayınca zevk yarıda kalıyor bu sebeple bebeği öldüresiye darp edip sonra hastaneye götürüyor annesi kocasından boşanmış Denizli’de kalıyor
gunes716_ MoonCrystal büyük ihtimalle çocuk küçük olduğu için hukuken anneye verilmiş çünkü küçük çocuklar annelerinin yanında oluyor anne istemezse babaya verilir
gunes716_ cihangirgozde birde hastanedeki ağlamaları duysaydınız kim bilir neler hissederdiniz gerçekten hemşirelermiz çok iyiydi çok güze ilgilendiler
gunes716_ MoonCrystal boşanmışlar Ankara’da yaşıyormuş sevgilisi ile orda tanışmış sonra sevgilisinin yanına taşınmış
Orenda_ gunes716_ Rabbim böylelerine evlat nasip etmesin, üstüne bir de şikayetçi olmamış sevgilisinden vicdan ve merhamet yoksunları Allah belalarını versin inşaallah tez zamanda, Balkondan düşüp ölen bir yaşındaki bebek de şüpheli geldi bana😞
Orenda_ gunes716_ Hatırlamıyorum canım programda görmüştüm Aren bebek için de programda annesinin şikayetçi olmadığı yazıyordu
456PlayerEsra gunes716_ ya kaç gündür etkisinden çıkamadım. Umarım bu konu gündemden düşmez. Yapılanlar unutulmaz. Kadın şikayetçi olmamış diye duydum umarım gerçek değildir