Mukaddes_5 Kizlar yeni tasindik kiraciyiz merdivenleri beton hali gibi ne yaptirrabilirim cok maliyetli olmayan. Camilerde gordum halifleks mi ne deniyor kayiyor mu bana yardimci olur musunuz
Sogukbaklava Mukaddes_5 Nasıl beton. Benim evimde dubleks merdivenler mermer. Halı kullanmıyorum sil gec ne ugrasacam😄
3oglanannesi Mukaddes_5 benim beton değil tahta ama başka Bi yerde görmüştüm tek tek kesme halilardan kestirmisler onları koymuşlar.raptiye vida yada yapıştırma şekliyle…
kuccukpremsesinannesi Mukaddes_5 bizde elimizde büyük bir hali vardı onların tek tek ölçüsünü alıp kestik. Overlokcuda yaptırdık sonra silikonla yapistirdik.
Mukaddes_5 Sogukbaklava kimisi tahta kaplama yapıyor oyle degil demek istedim mermer ynmani ama cok bos geliyor apartman merdiveni gibi sevmedim o goruntuyu
Sogukbaklava Mukaddes_5 mozaik taş gibi bişeysw ve uzun süre oturacaksanız bence güzel bişey yaptırın. İnternetten bakarsanız güzel fikirler var .
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Mukaddes_5 tahta çorapla kayıyor o kadar korkuyorum ki onlara basarken kaygan 😆