Oykmmkrkn Demir ilacı kullanan var mı kızlar. Gripten sonra değerleri düştü oğlumun doktor herhangi bir sorun teşkil etmedi lakin e nabizdan baktım. Demir 97 den 28 düşmüş ferritin normal. Anlayan değerlendire bilir mi?
glz2 Oykmmkrkn tek değere bakmak tetmiyor diye biliyorum ocean kullanıyprum bebeğime bizde de eksik çıktı doktorumuz damladan şurubuna geçiş yaptı
Ogulcan Oykmmkrkn bence düşür ilaç kullanılmayacak kadar normal değil isterseniz başka bir doktora danışıp başlayın bizim değerlerimiz düştüğünde doktorumuz başlamıştı iştah kaybına halsizliğe sebebiyet veriyor bizde çok fazla
Oykmmkrkn Ogulcan Evet iştah kaybı grip geçirdiğimizden dolayı mevcut. Değerlerini normale döndü mü peki
Oykmmkrkn Nilamom11 Hiç kullanmadım ve hep yüksekti birden düştü doktorum da ferritin değeri iyi olduğundan bir şey demedi diye düşünüyorum. 4 yaşında gribal enfeksiyon geçirdik bir kaç gün önce
Oykmmkrkn Nilamom11 Sağ ol canım oldukça endişe duydum çünkü üç gündür iştahı sıfır ve doktor bir ilaç vermedi anlamadım nasıl bir durum başka doktora çıkacaktım.