pinar180 Regl günümden 15 gün sonra kahverengi akıntı gördüm 1 2 kere . Normalde hiç böyle bir şey olmazdı regl başlangıcında olurdu sonra kanama ile devam ederdi . Reglime 15 gün var acaba yerleşme kanaması mı ??
aysebb pinar180 Korunmasız ilişki oldu mu ? Eğer olduysa üstünden 2 hafta geçtiyse erken gebelik testi yapın. Yoksada merak ederseniz adetten 4-5 gün önce yapın
aysebb pinar180 İlişkinin üstünden 12-14 gün sonra erken gebelik testi sonuç veriyor yani 15 gün olduysa yapın çıkar eğer varsa
pinar180 Gtcp kasık ağrım da var şüpheleniyorum o yüzden kan mı versem direk bilemedim. Boş yere kokurtmak iatemiyorum eşimi
bidebayilistersenferiya pinar180 normal de yorum yapmam da bu konulara, hayır korunmasız ilişki yaşayıp eşinizi korkutmak istememeniz de bir acayip keşke biraz korksaymis veya korkacaksa niye korunmuyor 😬
ebru3457 pinar180 normalde dediğiniz tarihler yumurtlama tarihleri regle 15 gün varsa çıkmaz ama adet bitimi hemen yumurtlama oldu ve hamileyseniz erken gebelik testinde çıkar emin olmak için bi kaç gün daha bekleyip kan verebilirsiniz yada