birannebirogull adaarya38 bende aynı durumu yaşıyorum biberondan kaynaklı benimki acaba sizde biberon kullanıyor musunuz
merry776_ tahin bende aynı durumdayım hiç almıyor bile damagiyla ısırıyor bırakıyor sinirden lansinoh biberon kullanıyordum geceleri gündüzde vermeye başladım onu hemen alıyor şuan durumunu nedir meme reddi
asoaseasi tahin al benden de o kadar deli çıkacağım biberondsn diyorum ama bir kaç kez vermekle böyle olurmu ayrıca ilk doğduğunda da vermiştim bir kaç kez neden üçüncü ayda çıksın
rabiscik Benim kızımda 3 aylık benimkide çok güzel emiyodu ama yine alıp alıp bırakıyo ağlıyo acaba sütmü yok gögsğmde diye düşünmeye başladım:/ bende biberon veriyorum ama sdece gece yatmadan önce
brnygt rabiscik merhaba geçti mi sizin bende aynı durumdayım gece yatmadan önce veriyorum biberon acaba biberondan mı kaynaklı diye düşünüyorum
tahin bebikoom geçmedi ama azaldı şöyle oldu artık sürekli sesler duyunca kendini çekiyor ya da etrafa bakmak için geri çekiyor komple bırakmadı çok şükür ama böyle oldu
serife50 tahin evet o aylarda öyle yapıyorlar sanırım ağlamıyo ama emip emip dışarıyı beni izliyor hatta gülümsüyor bana bakıp dış dünyaya ilgisi artıyor
tahin rumikaa valla hala aynı ses duyunca bırakıyor etrafa bakayım diye sürekli bırakıyor. Bende keyfini bekliyorum uzun uzun bıraka bıraka yeter ki emsin diye
tahin merry776_ dört ayı ilerleyince biraz azaldı ama mesela hala böyle bıraka bıraka emdiği oluyor gece daha sorunsuz
defneliy65 merry776_ ben de lansinoh kullanıyorum onun akılışı fazla acaba o yüzden mi reddediyor memeyi? Naptınız memeyi emiyor mu?
tahin merry776_ zorla emdi ayakta hoplaya zıplaya bıraka ağlaya pes etmedim öyle emdi ama hala da normal emmiyo uğraşıyorum
merry776_ tahin şuan kaç aylikti birde 2 gündür emmiyor sütüm azaldı yemem normal aynı sağımda yapıyorum artsın diye artmıyor
tahin merry776_ şu an 5 ay 13 gün daha az önce yalandan emdi bıraktı elimi emmeye çalışıyor hem emme isteği çok hemde böyle yapıyor, siz sağımı bırakmayın sürekli teklif edin bebişe ayakta zıplar halde böyle değişik şekillerde deneyin kopmasın