1prenses26 Kızlar çevrenizde uras ismi var mı uraslar nasıl oluyor söz son kez soruyorum 😃 not oğlumun ilk adı Ahmet olacak yanna isim bakıyorum uras ege veya asil arasında kararsız kaldım urasın anlamı durgun demekmiş bu aradı çevreniz de ki uraslar durgun mu nasıl 😃😃
momfanti 1prenses26 yakin arkdasimin oglu Ahmet Uras cok uysal beyfendi akılli bi cocuk masallah. Ben uyumu da begeniyorum
Unicorn67 1prenses26 ben bunun isimle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum 🤣 DNA önemli ama güzel uyumlu bir isim
1prenses26 momfanti aaa siz dünde yazmıştınız bana tesekkür ederim tekrar yazdığınız için evet sizden sonra baktım bende aslında 😃
1prenses26 Unicorn67 vallaha kızımın adı Defne çok sakindi masallah ama asel Alya çevrem de inanın hiç yok
1prenses26 lebis90 dayanıklılık, güç ve cesaret gibi özellikleri temsil eder. Bu isim, Türk kültüründe sıklıkla güçlü karakterler ve kahramanlarla ilişkilendirilen özellikleri ifade eder. Bak bu Uraz anlamı
1prenses26 lebis90 durgun, ağır hareket eden, tereddütlü, karar vermekte zorlanan, algılaması yüksek, mantıklı, çok hayal kuran ve bunları projelendirebilen bir kişilik enerjisine sahiptirler. Buda uras