uykusuzanne__ Yarın sabah hava güzel olursa piknik yapmaya gideceğiz ama yiyecek olarak ne götürsem poğaça yapıcam başka fikri verin mangalı olmayacak bu arada sabah kahvaltıya gideceğiz
sencokbiliyon uykusuzanne__ kek de piknikte güzel gidiyor. Ben genelde cevizli meyveli yapıyorum. Yada havuçlu tarçınlı. Yufkayla börek de olabilir. Sigara böreği. Biz yanımıza meyve de alırız hep. Bi de içecek. Termosla da çay kahve tamamdır.
zoomm uykusuzanne__ bizde yarın gideceğiz kek sarma kısır hamur kızartması yaptım size de fikir olur belki bide termosa çay ☺️
papatyagibi uykusuzanne__ Pişii 😍 Ekmek üstü pizzada olabilir. Sigara böregi olur. Yumurta salatası olabilir Klasik kahvaltılıklarıda al
zoomm uykusuzanne__ kahvaltıda klasik kahvaltılık gider zaten sonrasında çayın yanında olabilecek şeyler yaptım açık hava çabuk acıktırıyo ☺️
Hazom uykusuzanne__ bizde gideceğiz yarın. Ben kek kurabiye yaptım çocuklar için. Öğleden sonra mangal yapacağız
Hazom uykusuzanne__ poğaça yaptıysan yeter hamuşişi karışık kızartma olabilir yanına sonra da normal kahvaltılıklar
Hemdem__ uykusuzanne__ Ne götürürsen açık hava da çok güzel yenir 🤣Hamur işi bir tane yaptıysan yeter kek olur eğer seviyorsanız patates salatası yada kızartması bide klasik kahvaltılıklar ☺️
Meri-Mel uykusuzanne__ Poğaça,börek ,kek ,kurabiye ,sabah kahvaltisi ise patates kızartması omlet olabilir ,akıtma olabilir ,klasik zeytin , peynir, salata domates , tereyağı ,reçel gibi şeyler olabilir .